Concerten

Concerten

Brassband Crescendo zeer regelmatig op in en buiten de kern van Oostkapelle. Naast de jaarlijkse uitvoering laat Crescendo zich zien en horen op Koningsdag, op de Oostkapelse dag, bij de intocht van Sinterklaas bij de Kustmarathon, in het dorp en op parkhove. In 2020 en 2021 lagen veel activiteiten helaas nog vanwege de gevolgen van het coronavirus. De brassband heeft in september 2021 voor het eerst een keer planning en op 20 november 2021 trad de brassband op bij de intocht van Sinterklaas.

In 2022 zijn we weer begonnen met het voorbereiden en plannen van diverse optredens. 

Op zaterdag 23 april geeft Crescendo een concert in de grote zaal van de Halve Maan in Oostkapelle. Het concert begint om 14.00 uur en de zaal is open vanaf 13.30 uur. De toegang is gratis. Zie ook het programmablad van de Oranjevereniging Oostkapelle. Het concert staat o.a. in het teken van het 45 jarig bestaan van de oranjevereniging.

Een voorbeeld van een foto van een optreden bij hotelrestaurant Anno Nu in de Dorpsstraat in Oostkapelle.

Webp.net formaat van afbeelding wijzigen

 

Optredens

Brassband Crescendo treedt zeer regelmatig op in en buiten de kern van Oostkapelle. Naast de jaarlijkse uitvoering laat Crescendo zich zien en horen op Koningsdag, op de Oostkapelse dag, bij de intocht van Sinterklaas, bij de Kustmarathon, in het dorp en op park Zonnehove. In 2020 en 2021 hebben veel activiteiten helaas stil gelegen vanwege gevolgen van het coronavirus.

In 2021 hebben we gelukkig weer kunnen optreden met een concert in de tuin van de dorpskerk op zaterdag 18 september.

Op zaterdag 20 november heeft de brassband opgetreden bij de intocht van Sinterklaas in de speeltuin bij de Halve Maan. 

In 2022 kan er gelukkig weer meer worden opgetreden. Het eerset optreden is een concert in de Halve Maan op zaterdag 23 april om 14.00 uur. De toegang is gratis.

Veers festival

Logo VMF met tekst VMF

 

Elke 2 jaar vindt er een Veers Festival plaats. Tijdens dat festival treden alle muziekkorpsen van de gemeente Veere op. In 2015 werd dit gehouden in Veere georganiseerd door Veere’s Genoegen en in 2017 in Koudekerke georganiseerd door Voorwaarts. In 2019 vond dit festival plaats in Oostkapelle op zaterdag 7 september. Op een podium in het dorp hebben in totaal 6 muziekkorpsen opgetreden, te weten OKK uit Westkapelle, Luctor et Emergo uit Zoutelande, Voorwaarts uit Koudekerke, Veere’s Genoegen uit Veere, EMM uit Serooskerke en uiteraard Crescendo zelf. Tevens treden op het Veers leerlingenorkest en het leerlingenorkest van Harmonie Voorwaarts uit Koudekerke. Deze dag viel samen met de start van de Mossel-10-daagse, georganiseerd door Ondernemersvereniging Natuurlijk Oostkapelle.

In 2021 zou het Veers festival worden georganiseerd door Christelijke Muziekvereniging Luctor et Emergo uit Zoutelande. Dit is echter vanwege de corona pandemie niet doorgegaan.

Het eerstvolgende Veers Festival zal naar verwachting weer in 2023 worden georganiseerd.

Het Veers Festival werd in Oostkapelle in 2019 mede mogelijk gemaakt door gemeente Veere, JUMBO Ton den Dikken Oostkapelle (hoofdsponsor), Rabobank Walcheren / Noor-Beveland, Drukkerij van Keulen, Corstanje Assurantiën, , Camping de Pekelinge, Camping Dennenbos, Minicamping de Buck, Grand Café de Pekelinge, Minicamping Heulzicht, Restaurant Dennenbos, Joosse Accountants, Schildersbedrijf Schiboo, De Vrieze networking, Firma Francke, Oliehandel Dekker, Gardeniersbedrijf Dattin, Aannemersbedrijf Dekker en Walhout, Minicamping Klein Rijnsburg, Wisse Vastgoed, Minicamping Pomona, Minicamping De Kievit, Strandhotel Bos en Duin, Autobedrijf Dekker BV, Sea & Sun Holid@y, Parelduyn, Administratiekantoor Zwemer & Co, Hotel Grand-Café Anno-Nu, Hoogedeure Makelaars & Taxateurs, Camping Ons Buiten, Pizzeria La Vita Bella, Groepsaccommodatie Weltevreden, Villa Magnolia, Schoonzicht Holiday, Camping in de Bongerd, Minicamping Dun, Café-Restaurant De Babbelaar, Hoveniersbedrijf Piet Wisse, Minicamping Innerduyn, Fysio Fitness De Driehoek, JB Diesch, H. Jobse Uitvaartverzorging, Restaurant Markt Zes, Distributie Zuid West, Ron Sabandar Catering Koudekerke, Reeburg B&B, Yellowdog, RBK-Verhuur, Minicamping Oba’s Hofje.

 

 

Concerten Parc Zonehove

Het is al een aantal jaren traditie dat Brassband Crescendo een concert geeft op Parc Zonnehove.

Helaas heeft dat in 2020 en 2021 niet kunnen plaatsvinden. 

In 2022 treedt Crescendo weer op bij Zonnehove, of beter gezegd Veldzigt en wel op dinsdag 21 juni in de vooravond.

Foto's van een concert op Zonnehove zijn hier te vinden.

Optredens bij restaurant/cafe de Boschhoek

Het is ook een traditie dat Brassband Crescendo jaarlijks een concert geeft bij Restaurant-Cafe de Boschhoek. Er wordt dan meestal gespeeld voor een vol terras. Dit concert kan worden gegeven mede dankzij de gastvrijheid van de eigenaren van Restaurant-Cafe de Boshoek

Subcategories

Artikelen over de uitvoeringen

Agenda Repetities / Concerten

No events

Twitter

  • 25 October 2020 Jaarlijkse Uitvoeringen
  • 05 October 2020 Robo Clubsupport 2020
  • 26 May 2020 Anjer collecte
  • 08 March 2018 @BrassCrescendo is druk bezig met de voorbereidingen voor het Jaarlijks Concert op 14 April 2018
  • 24 May 2013 De brassband speelt zondag om 19:00 in de kerk op Oostkapelle in kader van Oostkapelle zingt.

Volg ons op twitter